torstai 22. tammikuuta 2009

Ison pojan leikit

Meillä asuvan lapsineron lahjakkuus on havaittu niin ylivertaiseksi, että hänet siirrettiin musiikkileikkikoulussa vuoden ikäisten ryhmään. Noh, totta puhuen, yli puolivuotiaiden muskariryhmässä ei käynyt tarpeeksi väkeä ja pienimmät leikkijät siirrettin vuoden täyttäneiden kanssa samaan porukkaan. Tänään kävimme ensimmäistä kertaa tässä isojen ryhmässä ja hyvinhän se meni. J oli ainoa, joka ei osannut kävellä, mutta se ei tahtia haitannut.

Tallinna on peittynyt kauniiseen lumikerrokseen. Voi kunpa hanget hetken aikaa säilyisivät.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin ne lapset kasvavat. Meillä esikoinen tuli yli-ikäiseksi perheuintiin ja niinpä hänet hyvästeltiin ryhmästä kahden ja puolen vuoden säntillisen harrastamisen jälkeen. Alkeisuimakouluun pääsisi parin vuoden päästä. Nyt pitää harjoitella ihan kotikonstein, raportoi P.

Anonyymi kirjoitti...

T sanoi: Hah, tietenkin kummipoika on maailman fixuin!

S kirjoitti...

P: armottomat ovat ikärajat uintiharrastuksessakin. No, onneksi tulee kesä ja toivottavasti mahdollisimman vähäleväisen meren- ja järvenrannat.

T: Naturellement!

Vallaton mummeli kirjoitti...

Onnea teillä asuvan lapsineron vanhemmille! Juu, ei tahtiin kävelytaitoa tarvita.

Hieno lumiukko tuolla ylempänä.

Anonyymi kirjoitti...

Ikärajat ovat armottomat, sillä perheuintiin on tulossa jatkuvasti uusia innokkaita lapsia ja vanhempia, jotka tosin luistavat hommasta parin uintikerran jälkeen. Meidän poika sai jatkaa hieman yli-ikäisenäkin, koska hän uskollisesti kävi uimassa kerta kerran jälkeen. Mutta kun tuli täyteen 3 v, niin sitten eivät uimahallin täditkään enää voineet kiertää sääntöjä. Lähtö tuli, toteaa P.

S kirjoitti...

Mummeli: Kiitos!

P: Onpa hommalla suosiota. Mitäs V tuumasi, kun uinnit loppuivat?

Related Posts with Thumbnails