sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Suosikkiravintola joutui mustalle listalle

Pettymysten pettymys. Nyt on laitettava boikottiin yksi lempiravintoloistamme, tuolla sivupalkissakin kehumamme azebaidzanilaisravintola Ses-Bes. Syynä on se, että ravintolan omistajat istuvat vankilassa ase- ja huumausainerikosten takia. Aiheesta uutisoi tuorein Eesti Ekspress -lehti. Azerilainen rikollisuus ei ehkä ole juuri se kohde, mitä haluamme taloudellisesti tukea.

Todella sääli, sillä ruoka paikassa on kerrassaan mainiota ja palvelukin ok, kun vain on jaksanut venäjänkielisille tarjoilijattarille tarpeeksi kärsivällisesti selittää, mitä haluaa. Paikan hyvyyden tietävät myös lukuisat vieraamme, joiden kanssa olemme käyneet Ses-Besissä syömässä saslikeja ja dolmia.

****

Meillä alkaa olla vakava tarve sulkea portaikkoja portein. J nimittäin toissapäivänä pyyhkäisi ensimmäistä kertaa portaat ylös toiseen kerrokseen. Homma sujui kerrasta täysin sujuvasti, ja nyt portaisiin pitääkin sitten pyrkiä alituiseen. Huoh.

Tänään hämmästyimme, kun tajusimme, että J osaa näyttää sormella kuvakirjasta, missä on auringon kuva ja missä on auringon silmät ja nenä. Kyseessä on äityspakkauksen mukana tullut kirja, jota on luettu paljon ja hartaasti. Ruumiinosat alkavat muutenkin olla kohta hallussa, sillä J:stä on loputtoman hauskaa etsiä äidin napaa. Hän nostaa paidanhelman ylös ja aina se napa sieltä löytyy. Pienet asiat voivat todellakin tuoda ison ilon!

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Kerroin tästä Ses-Bes -jutusta paikallistuttavilleni. Heidän lakoninen kommenttinsa kuului, että jos et tommosen syyn takia halua käydä syömässä jossain ravintolassa, jää sulta aika monet hyvät ateriointikokemukset väliin. Niinpä...

Pärnu mnt:n & Roosikrantsin risteyksessä on muuten avattu uus sushipaikka SushiCat, joka on kuulemma hinta-laatusuhteeltaan varsin mainio ja omistajana kai entinen missi (eikös ne ainakin oo puhtaita pulmusia). Lähetäänkö testaan joku päivä?

S kirjoitti...

Hehee, niinhän se varmaan on. Mutta kun oli niin selvä syy pistää boikottiin ja osoittaa näin olevansa mukamas vastuullinen kuluttaja...

Jep, missin sushi-ravintolaan ihan milloin vain!

Related Posts with Thumbnails