tiistai 10. helmikuuta 2009

Ja sitten sää ja horoskooppi

Eräänä iltana olin hieraista epäuskosta silmiäni, kun katsoin television Reporter-ohjelmaa. Ensin tulivat tavalliset uutiset, sen jälkeen säätiedotukset normaaliin tapaan - ja sitten säätyttö siirtyikin kertomaan seuraavan päivän horoskooppia. Telkkariruudussa liikkuivat palkit sen mukaan, onko Kauriille tulossa 80 % rakkautta tai onko Härällä luvassa 60 %:n työpäivä.

Nuo Reporterin horoskoopit ovat täysin linjassa sen kanssa, että Virossa kaikenlaisilla kansanuskomuksilla, tähtiin tuijottelulla, enkeliterapioilla yms. on todella vahva asema. Kristinuskohan on täällä enemmänkin poikkeus kuin sääntö. Muutama päivä sitten luin jotakin naistenlehteä, jossa eräs kansallisoopperan laulajatar oli henkilöhaastattelussa. Hän kertoi, että hänet oli kasvatettu lapsena kristinuskoon. Tästä aiheesta jutussa sitten kirjoitettiin pitkään ja pohdittiin, miten julkisesti uskovaiseen ihmiseen Virossa suhtaudutaan ja miten laulajatar uskostaan ihmisille kertoo. Kansankirkkomaa-Suomessa moisesta ei saisi jutun juurta oikein millään.

Samassa lehdessä oli myös pitkä juttu tarot-korteilla ennustamisesta. Pitäisiköhän kehittää joku oma uskonto ja/tai maailmanparannuskeino ja ryhtyä guruksi? Sillä olisi täällä otollinen markkinarako.

Mutta nyt minun energiavirtani kuitenkin sanovat, että olisi syytä hoitaa oikeaan feng shui -asentoon nuo tiskit tuosta tiskipöydältä tai aurani kärsii...

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails