sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Aurinkoa ja kuumetta

Kuten kaiketi Suomessakin, myös täällä kaksi viime päivää ovat olleet upeita hellepäiviä. Aivan täysillä emme ole niistä päässeet nauttimaan, sillä J on ollut perjantaiaamusta saakka kunnon kuumeessa. Mitään muuta oiretta ei ole ollut, vain kuume. Tänä aamuna poika nukkui yöunia ennätyksellisesti varttia vaille kahteentoista. Sitten hän oli hereillä pari tuntia ja nukahti päiväunille, joilta heräsi puoli kuuden maissa.

Nähtävästi heppu nukkui kuumetta pois, sillä alkuillasta kuume oli lopulta taittunut selvästi alle 37 asteen oltuaan kolme päivää 39:n tietämissä. Mieli oli toki vielä hieman nuupallaan eikä äidin sylistä oikein halunnut pois, mutta parempaan päin kuitenkin. Nyt jännätään, miltä olo huomenaamuna vaikuttaa.

Illalla huomasimme, että J:lle oli puhjennut oikea yläkulmahammas. Ehkäpä hampaan tulo on voinut kuumetta tehdä, mutta ei uskoisi, että ihan niin korkeita lukemia, mitä viime päivät on ollut.

Viikonlopun aikana saimme kuitenkin grillikauden käyntiin. Pallogrillistä pyyhittiin pölyt ja kärvennettiin pihviä, eilen runsaammilla karsinogeeneillä kuin tänään. Hieman oli talviterässä tuo grillaustuntuma. Kokeilevan keittiön alasta meidän perheessäämme huolehtiva T grillasi myös ananassiivuja ja laittoi niiden päälle palan savujuustoa. Epätodennäköinen yhdistelmä maistui nautavainaan kanssa todella hyvältä.

T myös askarteli kaksi riippukeinua takapihamme puihin kiinni. Riippukeinussa lojuminen on jokseenkin parasta, mitä kesällä voi tehdä.

Kesä siis on aluillaan, samoin kesälomareissut ja kesävieraiden käynnit täällä meillä. Siksipä bloggaustahti on alkanut hidastua, enkä uskalla sen kesän aikana hurjaan lentoon lähtevänkään. Kirjoitellaan taas enemmän sitten, kun tulee loskaa.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails