perjantai 17. heinäkuuta 2009

Katkera kalkki

Olisi pitänyt uskoa puheita ja ostaa pakastemansikkavuorensa Tallinnan keskustorilta eikä Nõmmen torilta. Kävin keskustorilla toissapäivänä ja marjojen ja aika monen muunkin asian hinta oli suunnilleen puolet halvempi kuin Nõmmella. Mansikkakilo irtosi keskustorilta 25 kruunulla, eli reilusti alle kahdella eurolla. No, vahinko on jo tapahtunut ja lohduttaudun sillä, että Nõmmenkin hinnat ovat joka tapauksessa paljon alle suomalaisten torihintojen.

Sivistäkääpä muuten lukijat tietämätöntä: täällä toreilla myydään kirsikoita, kirsid, ja aivan kirsikoiden näköisiä marjoja nimeltä murellid. Tietääkö joku, mikä on näiden ero?

Viikonlopun ohjelmassa on seurustelua ja kaupungin kiertämistä meille kylään tulevan oivallisen kaveriseurueen kanssa. Tallinnan satamassa olisi nähtävillä Tall Ships' Racesin laivoja. Keli vaikuttaisi olevan mitä parhain, joten ehkä grillikin pitää lämmittää.

Lisäksi mietin, olisiko meille käyttöä vanhalla Tikkakosken poljettavalla ompelukoneella, jota naapuri minulle kauppasi. Huh, raskaita arjen päätöksiä... Viikonloppuja!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on aika kiva sivu erilaisista kirsikkalajikkeista.
T-täti Turusta

http://www.omenapuu.com/index_tiedostot/page0010.htm

Related Posts with Thumbnails