torstai 29. lokakuuta 2009

Mitä Solaris-keskuksen kellarissa todella tapahtuu

Öh, tässä linkattu YouTube-pätkä auennee vain niille, jotka osaavat viroa, ovat nähneet Der Untergang -leffan ja tietävät Solariksen kattoromahduksesta ja virolaisesta elämänmenosta muutenkin. Meidän huumoriimme tämä upposi täysillä.(Der Untergang on muuten hienoimpia toista maailmansotaa ja Hitlerin aikaa käsitteleviä elokuvia kuunaan. Tuon Hitleriä esittävän näyttelijän, jonka nimeä en valitettavasti muista, suoritus leffassa on aivan huikea. Suosittelen lämpimästi.)

2 kommenttia:

Rännumees kirjoitti...

Arvoisa näyttelijä on nimeltä Bruno Ganz. Tuossa videossa meni multa moni juttu ohi korvien, koska luen viroa niin hitaasti. Pitäis kai pysäyttää filmi joka repliikin kohdalla.

Muuten siinä oli aasinsilta minuun, vai miten sen sanois. Hitler mainitsi jotain että haluis katsoa Rammstein, minulla on liput Rammsteinin konserttiin Tallinnassa 24.2.2010. Voi, voi että on pitkä odotus.

Muuten olen taas tulossa tallinnaan viikon päästä. Viime kerrasta onkin jo kolmisen viikkoa.

S kirjoitti...

Todellakin, Bruno Ganz on nimi. Tuosta samasta Untergangin pätkästä, jossa Hitler vetää täydellisesti herneen nenään, on lukuisia pilaversioita eri aihein. Jokusen olen nähnyt, mutta useimmiten vain hämmästelen tuota Ganzin suoritusta. Erittäin vakuuttavaa hermoraunion esittämistä.

Hehee, vai on siellä toinen Rammstein-täpinöijä! Meillä kotona T hyppeli lähes lapsekkaan riemullisesti, kun sai omat lippunsa. Koettakaa nyt kestää sinne helmikuulle!

Related Posts with Thumbnails