perjantai 23. huhtikuuta 2010

Teesienen lähteille

Bloggaamisen parhaita puolia on se, että kommenttien myötä kuulee itselleen uusista asioista ja sitä myötä oppii uutta.

Teesieni on yksi tällainen asia. Siitä kuulin eka kerran täällä blogissa, ja nyt valistuneet lukijamme ovat osanneet kertoa, mistä sellaisen voisi saada. Kiitokset nimimerkeille OnuKoo ja Lauri! Itse en ole teesientä hankkimassa, mutta sen perään haikailevat voivat nyt käydä Volgansieni-blogissa, jossa OnuKoo on jo tilauksensa tehnyt tai selvittää Laurin vinkin mukaan, saako sientä Tallinnan Biokungla-liikkeestä.

Ja mitä tämä teesieni oikein on? No, en minäkään varsinaisesti tiedä. Kyseessä on jonkunsortin "sieni", itiö tms., jonka avulla käytetään teejuomaa. Tuota Volgansieni-blogia lukemalla asia alkaa valjeta. Kaikkea sitä maailmassa on!

3 kommenttia:

Väikis kirjoitti...

Tänan väga! Täytynee munkin panna tilaus menemään ja sienijuoma pöhisemään. Tänään tehtiin esikoisen kanssa vapuksi "limaa" (poikarukka ei muistanut juoman nimeä ihan nappiin aamulla :)). Joko sun kotiäiteys on niin pitkällä, että olet ostanut fariinisokeria ja sitruunoita?

Väikis

S kirjoitti...

Hyvä, jos tästä oli hyötyä!

Eiihh, mun tämän vuoden kotiäitipinnani taisivat mennä pääsiäisenä, kun tein pashaa. Mutta kyllä sima totisesti kelpaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Kombucha on mahtava juoma! Energia pursuu, painohallintaa, haavojen ja ihon hoito, vastustuskyvyn nouseminen.
Juokaa!!!!

Related Posts with Thumbnails