lauantai 12. kesäkuuta 2010

Havisevat lehdet

Taannoin kerroin tilanneeni Eesti Naine -aikakauslehden, koska se on hyvä lehti ja sain tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä.

Pari viikkoa sitten piti taas tilata lehti, tällä kertaa Eesti Ekspress. Tilaustarjous oli 13 numeroa 169 kruunulla, siis 10,8 eurolla. Minua oikeasti vääntää vatsasta, kun ajattelen, kuinka halvalla lehtiä myydään. Elävätkö ne toimittajat "av luft og kjärleik", ilmasta ja rakkaudesta, kuten norjalaiset sanovat?

Eesti Ekspress on mainio lehti. Kun arkinen sanomalehti on täällä varsin ohut lärpäke, on kerran viikossa ilmestyvä EE paksu, asioihin syvemmin paneutuva lehti, joka on tyyliltään jostakin sanomalehden ja aikakauslehden väliltä. Kooltaan se taitaa olla eurotabloid, ja koska se on nidottu, sitä on varsin mukava lukea. Minusta lähin vertailukohta voisi olla Hesarin kuukausiliite, mutta EE on jokaviikkoisena vielä enemmän ajankohtaisissa tapahtumissa kiinni.

Sitten vain täytyisi tietää, milloin ehtisin näitä kaikkia lehtiä lukea. Yksi vaihtoehto voisivat olla nämä aamun rauhalliset tunnit, kun K on herättänyt minut suunnilleen puoli kuudelta ja J vielä nukkuu. Vaan näköjään rouva tykkää silloin roikkua netissä.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails