sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Vielä pari kuvaa Dorpatista

Kun edellispostauksessa mainitsin Tarton graffitit, niin tuossa alla yksi, josta repesimme ihan täysin. Teksti kertoo, että "Koit Toome näkee, jos pissit tähän". Toome on hyvin suosittu virolainen laulaja.

Sanotaanko muuten tuollaisia sapluunalla tehtyjä juttuja myös graffiteiksi? En todellakaan ole mikään graffiti-tyyppi, mutta on kiva, jos katukuvassa on jotain hauskoja juttuja iänikuisten otan-kantaa-sotkemalla-sähkökaapin-mustalla-tussilla-töhryjen sijaan.

Hyvät kaakunpalat nautittiin Moka-nimisessä kahvilassa, ja saksankielinen lämminhenkinen kehotus oli Kroonu ait -liikkeen ikkunassa.

Nytpä siis suljen suuni ja lähden palvelemaan perhettäni.

Ei kun enpäs vielä, vaan lisään, että Püssirohukelder-ravintolan ulkoterassilla oli hyvä olla vauhdikkaan kaksivuotiaan kanssa. Paikka on tarpeeksi kaukana autotiestä, pöytäkalusteet tukevia, lasten ruokalistalla muutakin kuin nakit ja ranskikset ja tenavalle tuotiin vielä piirustustarpeetkin. Ruokailimme tosiaan ulkona, mutta sisällä paikkaa pitää käydä ehdottomasti katsomassa, sillä kyseessä on maailman korkein pubi, jossa huonekorkeus on yli 10 metriä. Nimensä mukaisesti paikka on vanha ruutikellari. Terassilla totesimme, että jos pihalla vielä kasvaisi pari puuta, olo olisi hieman kuin eteläsaksalaisessa bierhallessa. Oikein suositeltava paikka siis.

 
 

 Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails