tiistai 30. marraskuuta 2010

Shoppailuelämys Lasnamäessä

Lasnamäen kaupunginosasta eivät ensimmäisenä tule mieleen suuret ostoselämykset, mutta niinpä vain tein siellä tänään parhaimmat kaupat pitkään aikaan ja nautin erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Olen viime viikot palellut vuosia vanhassa lyhyessä kevyttopatakissani ja todennut ilmeisen tarpeen kunnolliselle talvitakille. Eilen pyörin keskustan liikkeissä kärsien runsauden pulaa ja tuijottaen irvistellen hintalappuja.

Sattumoisin hoitotätimme mainitsi löytäneensä Lasnamäestä pienen liikkeen, joka myi edulliseen hintaan aivan laadukkaita takkeja ja muita ulkoiluvaatteita. Hän merkkasi minulle paikan karttaan, ja tänään pakkasin juniorit autoon ja lähdin retkelle Lasnamäkeen, jonne meneminen tuntuu aina siltä kuin ulkomaille matkustaisi.

Pienen pyörimisen jälkeen oikea paikka löytyi. Kauppa oli rakennuksessa, jonne tuskin olisin koskaan osannut itse mennä. Sisältä löytyi muutaman kymmenen neliön aivan täyteen ahdettu outlet-kauppa, josta poistuin ostettuani kaksi talvitakkia ja rukkaset itselleni sekä toppahousut pojalle. Sillä rahalla, millä eilen jo meinasin keskustasta ostaa itselleni takin, olisin saanut Lasnamäen puodista neljä takkia.

En kuvitellut, että paikalla olisi ollut omia nettisivuja saati useampia liikkeitä, mutta näköjään oli. Marmen Outletin yhteystiedot löytyvät täältä. Itse kävin Pinna-kadun liikkeessä. Nettisivuilta voipi nähdä, että Marmenissä myydään paljon skandinaavisia tai muutoin suomalaisille hyvin tuttuja merkkejä.

Liikkeen enimmäkseen venäjänkieliset myyjät olivat todellakin hereillä ja kohteliaasti huomauttivat, että rouvan ehkä kannattaisi kokeilla toista kokoa, kun olin heidän mielestään ostamassa liian isoa takkia. Pois lähtiessä eräs myyjistä auttoi J:lle päällysvaatteet ylle, saattoi meidät ostoskassia kantaen pitkän käytävän päässä olleelle ulko-ovelle sekä lopuksi kehui, kuinka hyvä kokonaisuus minulla on, kun on perheessä tyttö ja poika. Näin hoidetaan asiakkuutta!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails