torstai 6. tammikuuta 2011

Joulut päätökseen piparkakkunäyttelyssä

Tänään on kuulemma loppiainen. Täällä kristinuskonnottomassa Virossa olen täysin pihalla tutuista juhlapyhistä, kun niistä ei koskaan mitään puhuta, mutta asia valkeni minulle vähitellen päivän mittaan.

Kävin nimittäin lasten ja naapurin perheen kanssa katsastamassa Tallinnan keskustassa sijaitsevan Arhitektuuri- ja disainigaleriin piparkakkunäyttelyn. Olipa siellä huippuhienoja juttuja! Kameralaukkua en jaksanut mukana raahata, joten näpsin kännykällä alla olevat otokset. Mutta eiköhän niistäkin selviä, että näyttelyyn olivat väkertäneet katsottavaa keskimääräistä suuremman kärsivällisyyden omaavat leipojat.

Toiseksiviimeisessä kuvassa olevaa valokuvakehystä voisi itsekin harkita tekevänsä. Olisi meinaan aika kiva joululahja leipoa kehys ja laittaa sinne mukava kuva.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näistäpä mallia ottamaan ensi vuonna. Kiva nähdä tämmöistäkin taidetta.

Elina-serkku kirjoitti...

Hienoja juttuja, siinähän olisi askarteluideaa. Eipä tiedä vaikka tekisikin noita mutaman kuukauden päästä. Jouluhan on taas tulollaan!

S kirjoitti...

Anonyymi, niinpä, kyllä näistä ideoita saa, vaikkei nyt koko kassakonetta lähtisikään tekemään.

Elina, johan tuollaisten rakennelmien kaavojen tekemisessäkin menee aikansa, joten kyllä ensi joulua voi jo valmistella!

Related Posts with Thumbnails