sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Muistisääntö itselle seuraavaan naistenpäivään Virossa

Naistenpäivää vietettiin viime tiistaina, jolloin sain vieraidemme kanssa karvaasti kokea, miten kovin tärkeä merkkipäivä se täällä on.

Lähdimme illalla kävelemään lähistöllä olevaan mukavaa turkkilaiseen ravintolaan, jossa olemme käyneet paljon.

Kun menimme ovesta sisään, pöydät olivat täynnä väkeä ja tyhjissä pöydissä oli reserveeritud-laput. Eihän minulle ollut tullut mieleenikään, että lähiöraflamme saattaisi olla täyteen buukattu. Tarjoilijan kanssa juttelun jälkeen ei auttanut muu kuin lähteä etsimään toista ruokapaikkaa. Sellainen onneksi pienellä vaivalla löytyi ja sinne mukavasti mahduimme, vaikka naistenpäivää juhlivia seurueita näkyi olevan sielläkin. Tämän voi päätellä erityisesti venäläismiesten naisilleen lahjoittamista komeista ruusukimpuista.

Viron-kävijöille siis muistutukseksi, että jos meinaa naistenpäivänä mennä ravintolaan, kannattaa pöytä varata etukäteen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naistenpäivän ylenpalttinen juhliminen taitaa olla näissä entisissä itäblokin maissa sellainen mukavampi jäänne edellisen yhteiskuntajärjestelmän ajoilta. Minäkin sain unkarilaiselta työtoverilta kukan! Siitä olisi pitänyt kiittää halaamalla ja poskipusuilla, mutta kun suomalainen ei osaa noin vain koskea vierasta ihmistä, niin ihan vain sanallisesti kiitin ;)

S kirjoitti...

Ja yhtäläisyydet Unkarin ja Viron välillä sen kuin jatkuvat! Juu, mikäpäs sitä päivää on viettäessä, kovasti kaikki toivottelevat kaunista päivää ja kukkia jaetaan.

Related Posts with Thumbnails