maanantai 8. elokuuta 2011

Banaanilastu-maapähkinävoi-hampurilainen

Pakko laittaa tänne teidänkin iloksenne ruokavinkki äkkimakeasta pikkusyötävästä, jota meille tarjoiltiin viikonlopun grillijuhlissa.

Tämä makea jälkiruoka koostuu kuivatuista banaanilastuista ja maapähkinävoista. Yhdelle lastulle sivellään voita ja voin päälle laitetaan toinen banaanilastu - ja katso, pikkuleivän kokoinen jälkiruokasuupala on valmis. Eikä tarvitse syödä kovin monta, kun makean kiintiö onkin jo täytetty. Tai no, meidän K:mme taisi syödä kolme, mutta sitä lasta onkin siunattu norsun ruokahalulla.

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parasta mitä mä olen Jenkeissä saanut on s'mores: otetaan digestive-keksi, laitetaan sen päälle 4 palaa suklaata, sen päälle iso, paahdettu, kuuma vaahtokarkki ja sitten vielä toinen digestive-keksi. Likistetään ja nautitaan. NAM! Mutta edes minä en pystynyt syömään kovin montaa... ;-) Muistelee kaiholla T Jäkestä

S kirjoitti...

Yksi sana: örf :)

Tähän on pakko lisätä aamupalamuistoni belgialaisesta kodista: levitetään leipäviipaleen päälle banaanisiivuja ja tämän päälle ripotellaan nonparelleja. Hulluja nuo belgialaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minäkin olen syönyt noita s'moresseja, mahtavia! tosin meillä oli joku voikeksi käytössä, suomessakin löysin lidlistä samantyylisiä!

S kirjoitti...

Anonyymi, kappas, on siis useammallekin tuttu juttu. Täytyypä olla silmät auki kaupoilla seuraavan kerran, jos vaikka testaisi itsekin.

Related Posts with Thumbnails