tiistai 9. elokuuta 2011

Drive-in-kirjastoAutoileva kansa pääsee palauttamaan lainatut lukemisensa kirjaston parkkihallissa olevaan palautusautomaattiin. Taas olen nähnyt jotakin, mitä aiemmin en koskaan.

4 kommenttia:

madjaarienmailla kirjoitti...

No vau! En ole minäkään nähnyt tällaista! Mutta vaikuttaisi aika kätsältä! Kyllähän Suomenkin kirjastoissa niitä palautusluukkuja on, mutta ei niihin autolla viereen pääse.

S kirjoitti...

Sama homma, onhan kaikenlaisia palautusluukkuja Suomessakin, mutta tämä oli kieltämättä uutta. Ja miksipä ei tällaista voisi olla, vaikka se kieltämättä hiekan eksoottiselta tuntuu.

Anonyymi kirjoitti...

Amerikasta löytyy myös drive-in pankkiautomaatteja. Syy näihin on se, että heikäläisten mielestä on turvallisempaa hoitaa toimintoja oman auton suojista, lukossa olevien ovien takaa, kuin seisoa aivan turvattomana automaatilla ja kuka tahansa voi hyökätä selän takaa, näin ovat paikalliset valistaneet. Surullista. tuumii T Jäkestä

S kirjoitti...

Kappas, tuollaistakin. Ei ole vielä sellaista osunut silmään. Voin uskoa, että rauhattomammilla asuinalueilla tuollaiselle on kysyntääkin.

Related Posts with Thumbnails