torstai 18. syyskuuta 2008

Kivakivajee

J:llä ja minulla oli tänään erityisen onnistunut aamupäivä, sillä pääsimme ensimmäistä kertaa musiikkileikkikouluun. Sitä järjestää paikallinen musiikkikoulu Meero, jossa on muskariryhmä jopa niin pienille kuin 6 - 12 kuukauden ikäisille. Tästä tiedosta saan kiittää naapurin rouvaa, joka alkuviikosta mainitsi käyneensä puolitoistavuotiaansa kanssa Meeron muskarissa. Minä syöksyin saman tien firman nettisivuille ja jes, tänään jo oltiin paikan päällä.

Meero osoittautui todella mukavaksi paikaksi, jossa oli aivan äärimmäisen miellyttävä henkilökunta. Varsinainen muskarihetki kesti puoli tuntia, minkä aikana laulettiin ja leikittiin ja J sai hakata tamburiinia. J:n silmien säihkeestä ja riemunkiljahduksista päätellen kaikki oli aivan huippua. Oli kyllä hieman epätodellinen olo laulaa lapselleen lastenlauluja viroksi.

Erityispisteet Meerolle mummosta, joka vaikutti olevan paikan päällä töissä vain ollakseen mummo. Hän kävi lepertelemässä lapsille, auttoi pukemisessa ja laittoi vanhempien päällysvaatteita naulakkoon. Jännä nähdä, onko hän jatkossakin siellä.

Kyllä vanhemmuus on ihmeellinen asia. Aiemmin minua on lähinnä huvittanut aikuisten ja lasten yhteiset lallatus- ja hyppelyhetket (niiden tärkeyttä en ole epäillyt!), mutta nyt oma tenava sylissä tuntui ihan luontevalta koikkelehtia piirissä muiden äitien ja lasten kanssa.

Hyvää meininkiä lisää tieto siitä, että huomenna tulee kavereita Suomesta kylään. Kivakivajee!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails