sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Mitä tulikaan tehtyä

Muistin, että viime vuonna näihin aikoihin kirjoitin silloin pitämääni blogiin listan asioista, jotka todennäköisesti vuonna 2008 tapahtuvat tai ainakin toivoin niiden tapahtuvan.

Tehdäänpä kartoitus, miten suunnitelmille kävi.

- "Opin puhumaan uutta kieltä kohtuullisen sujuvasti". No ei ehkä vielä sujuvasti, mutta vähän kuitenkin.
- "Opettelen laittamaan enemmän ruokaa". Tämä on toteutunut enemmän kuin hyvin! Ruuanlaiton harrastuneisuudessani on tapahtunut niin suuria hyppäyksiä, etten olisi uskonut. Kun vain on kookosmaitoa, valkosipulia, chiliä ja kanaa, niin perheemme ei näänny nälkään.
- "Yritän pitää enemmän yhteyttä ystäviin". Juu ja ei. Viroon-muuton takia ystäviä ei tietenkään näe samoin kuin ennen, mutta väitän, että moniin tulee pidettyä paremmin yhteyttä kuin aiemmin.
- "Ostan törkeän hienot korkokengät ja ehkä jopa talvihatun". Ei ainoitakaan korkokenkiä tänä vuonna, surkeaa. Ja sentään asun Virossa, kengänostajan taivaassa! Mutta eipä tässä ole korkkareille ollut käyttöä. Talvihattukin on jäänyt haaveeksi.
- "Yritän roikkua netissä aiempaa vähemmän siinä kuitenkaan onnistumatta". Netinkäyttö ei taatusti ole vähentynyt, mutta eipä varmaan lisääntynytkään. Netti on puhelimeni, sanomalehteni, vaatekauppani, kirjoitusintoilujen ylläpitäjäni ja vapaa-ajanlorvintapaikkani. Meillä katsotaan telkkaria noin kerran kuussa.
- "Ostan kotiin silloin tällöin tuoreita kukkia ihan vain siksi, että ne ovat kauniita". Näin on tapahtunut ja eittämättä siksi, että asumme Virossa. Täällä on kukkakauppoja joka paikassa ja kukkien osto vain kuuluu normaaliin arkeen.
- "Nukun syksyllä huonosti Pekingin olympiakisojen takia". En nukkunut huonosti, sillä kisathan tulivat aivan tolkulliseen aikaan. Kisojen aikaan en kyllä tehnyt mitään muuta kuin hoidin lasta ja tuijotin telkkaria. Edelleen olen hapan siitä, että Satu Mäkelä-Nummelan finaaliammunnan aikaan telkkaristamme ei kuulunut ääntä...
- "Ajattelen jälleen kerran maratonin juoksemista tai neljännestriatlonia". Kovasti on ajateltu. Tänä vuonna voisi alkaa pohtia sitä, milloin alkaisi pohtia em. asioiden toteuttamista. Yksi suunnitelmissa oleva tavoite on tämä.
- "Voisin yrittää lukea Kilven Alastalon salissa". Pah, en ole muistanut koko asiaa. Koska rauhallinen lukemisaika on muutenkin kortilla, ei kauheasti harmita, että en ole käyttänyt aikaani luultavasti maailman unettavimpaan kirjaan.
- "Nautiskelen kaikesta uudesta ja ihmeellisestä, mitä vuosi mukanaan tuo". Ylevä ja koreasanainen tavoite, jossa uskon aika hyvin onnistuneeni. Välillä uusi ja ihmeellinen on ollut kaikkea muuta kuin nautittavaa, mutta selvitty on.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entä kuluvan vuoden suunnitelmat?

Anonyymi kirjoitti...

Jaha. Se on sitten sillä tavalla, että Salvia 4.7. on kalenterissa. Otetaanko parisarjasta peräpää haltuun? Rusko odottaa kuule niin malttamattomana Purppuran tapaamista. Ja voisin lainata kajakin meille (olettaen et sitä ehtisi yhdessä joskus testaamaan.. esim. noin puoli tuntia ennen kisaa riittää ihan hyvin?) :)

Terveisin Ruskolla tänään töihin pakkasessa kiitänyt arvaa-kuka

S kirjoitti...

Anonyymi: Kuluvan vuoden suunnitelmia koskeva postaus tulee lähipäivinä!

Arvaa-kuka: Jep, lahjattomat treenaa. Mutta kun en ole konsanaan istunut kajakissa, niin ehkä lisäämme harjoittelumäärän kolmeen varttiin?

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka se nyt olikaan niiden korkokenkien oston kanssa? Blogissasi 13.7.2008 kerrot, että KAIKKI kuvassa olevat kengät eivät ole sinun... Ostitko kuvan ainoat matalakantaiset kengät, joten niitä ei lasketa? ;-)

S kirjoitti...

Uups... No mutta ne oli pistokkaat, ei niitä voi laskea korkokengiksi. Sitäpaitsi ei se korkokaan niin korkea ollut, että sitä voisi laskea tosi-korkkariksi. Nyt kyllä ihmettelen, miten olen ostanut sen väriset kengät, voipi olla, että päätyvät huuto.netiin. Ne hopeanväriset eivät ole minun!

Pahuksen blogi, jonne tulee jätettyä tekemisistä jälki!

Related Posts with Thumbnails