perjantai 18. marraskuuta 2011

Lyhyt markkinointipläjäys Piilaaksoon muuttajalle

Muutaman päivän takaisen viinitilareissua käsitelleen postauksen yhteydessä piti mainitsemani seikka, joka voi kiinnostaa naislukijoita, jotka kenties ovat muuttamassa Piilaaksoon.

Jos kaipaa uudessa asuinpaikassa ympärilleen suomalaista seuraa ja tukiverkostoa, niin kannattaa etsiä Facebookista ryhmä nimeltä "Piilaakson suomalaiset naiset" ja liittyä siihen.

Ryhmä perustettiin muistaakseni toukokuussa ja nyt siinä on jäseniä jo 140. Tahtoo sanoa, että Piilaaksossa on ihan kelvollisen kokoinen suomalaisten yhteisö. Lähes kaikilla ryhmän naisilla on puoliso ja/tai lapsia, joten näillä kulmin on suomalaisia useita satoja. Se on tietysti koko laakson väkimäärässä yksinäinen pieru Saharassa, mutta silti rauhoittava tieto sille, jota mahdollinen muutto uusille kulmille hirvittää. Yksin ei tarvitse olla. Meitä muita samassa tilanteessa olevia on kaikissa Piilaakson alueen kaupungeissa.

Ei muuta, moro!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista. Saimme juuri tietää, että muutamme Piilaaksoon (miehen työkomennus)ja olemme saaneet paljon hyödyllistä tietoa tätä kautta seudusta :D Kuullostaa ihanalle paikalle!

S kirjoitti...

Hei, tervetuloa Piilaaksoon ja tervetuloa blogiin! Kiva kuulla, jos täältä olet voinut jotakin apuja saada. FB-ryhmää suosittelen tosiaan. Siihen voit liittyä vaikka saman tien, niin voit käydä seuraamassa keskusteluja ja kyselemässä neuvoja, jos on jotakin avuntarvista.

Related Posts with Thumbnails