perjantai 8. elokuuta 2008

Suuri olympiaveikkaus alkaa - voita makea palkinto!

Blogimaailmassa kuuminta hottia tuntuu olevan järjestää arpajaisia ja kilpailuja blogien lukijoille. Lahden takana päättää lähteä mukaan nykymaailman hömpötyksiin ja -tadaa!- julistaa näin virallisesti avatuksi Lahden takana -blogin olympiaveikkauksen.

Osallistuminen on helppoa. Veikkaa tämän postauksen kommenttiosassa, kuinka monta mitalia Suomi saa Pekingin olympialaisista. Saa myös kertoa, mistä lajeista arvelee mitaleita tulevan, mutta nämä veikkaukset eivät palkinnon saamiseen vaikuta.

Veikkausaikaa on ensi keskiviikkoon 13.8. klo 15.00 asti.

Voittaja on tietysti se, joka osuu oikeaan. Jos useampi veikkaa samaa määrää tai osuu yhtä lähelle, niin palkinto arvotaan näiden kesken. Mahdollisen arvonnan lahjomattomana onnettarena toimii J.

Voittajalle lähtee Eesti Postin kuljettamana pieni makea paketti, joka sisältää suklaafirma Kalevin tehtaanmyymälästä hankittuja herkkuja. Oman veikkauksen oheen kannattaa siis laittaa oma nimi tai jokin nimimerkki, jotta tiedämme huhuilla oikeaa ihmistä ilmoittamaan yhteystietonsa.

Veikkauksen tulokset julkistetaan heti kisojen päättymisen jälkeen.

Osallistuosallistuosallistu!

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Ville Riihikoskelta veikkaa seuraavasti: mitaleja tulee kolme. Neiti Seppälä ottaa pronssia naisten sadan metrin uinnissa. Jompi kumpi Teroista heittää keihäässä hopeaa. Ampuja Juha Hirvi saa karistettua rikan silmästään ja ampuu pronssia.
Ja mustat hevoset: Karjalainen heittää moukarin verkkoon. Evilä ei löydä askelmerkkiä. Purjehtijoille tarttuu meduusa peräsimeen. Sulkapalloijoiden pallot joutuvat ilmastoinnin ilmavirtoihin. Jarkko Nieminen tekee käsittämättömän määrän kaksoisvirheitä. Janne Holmen on maratonilla kunniakkaasti sijalla 16. Ja niin edelleen...

Anonyymi kirjoitti...

Maratonilla sija 16 on erittäin kunniakas. Siihen se sitten jääkin tämä suomalaismenestys.

Veikkaan Suomen jäävän mitaleitta. Muutama hyvä suoritus, kauden kotimainen kärkitulos ja oma ennätys tulee, niillä ei vaan näissä kekkereissä päästä lähellekään kärkeä. Paitsi Terot ja Ransu pääsisi mutta kun ei niin ei...

Toivon toki olevani väärässä. Toivon, että Hanna-Maria on niin aamuvirkku, kuin väittää olevansa. Meduusatkin voisivat pysyä poissa peräsimistä. Toivottavasti myös kaikki ovat muistaneet ottaa sukulaisilta varapissiä mukaan, ettei testeissä nakit napsahda ja viedä ne vähäisetkin kohtuulliset sijoitukset muille maille.

Anonyymi kirjoitti...

Ai juu, edellisen, pessimist... ei vaan realistisen veikkauksen tuomat palkintoherkut voi postittaa Kuopioon!

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Ville Riihikoskelta on yhä sitä mieltä, että mitaleja tulee. Katsokaa vaan. Aina on tullut ja tulee näistäkin kisoista.
PS. Maratonilla kaikki maaliin päässeet ovat sijoittuneet kunniallisesti oli sija mikä tahansa.

S kirjoitti...

Varsin positiivinen arvio vastaan varsin pessimistinen arvio, Veikkausjännitys nousee sietämättömäksi!

Naissoutajat kyllä tänään vähän säikäyttivät. Toivottavasti keräilevät seuraavasta erästä paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Nimim. Jenni Tampereelta veikkailee, että mitaleja tulee neljä. Yksi onkin jo tullut. Sitä en lähde sen kummemmin veikkailemaan, että ketkä nuo mitalit sieltä napsivat, mutta neljä niitä tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Riihikosken kisastudio toteaa, että mitä me sanoimme, yksi mitali tuli jo.

Anonyymi kirjoitti...

No nythän niitä mitaleja onkin jo kaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Pessimisti/realisti Kuopiosta toteaa ilokseen olleen täysin väärässä! Loppukisat pysyn hiljaa...

Anonyymi kirjoitti...

Riihikosken kisastudio taitaa tarkentaa mitaliveikkauksen kuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitaleja tulee seitsemän: ammunnasta on jo kaksi ja vielä tulee kolmas Hirvelle, ei kultaista kuitenkaan. Yksi mitali tulee purjehduksesta tai soudusta, seuraavan painii Ala-Huikku, pronssia tulee uimari Seppälälle eivätkä kepinheittäjätkään ole turhaan harjoitelleet. Jos joku pettää niin Max & Kyra, Kruger, Puhakka tai santanisti Evilä venyy himmeälle mitalille.

Yltiöpositiivinen LL Turusta

S kirjoitti...

Hienoa hienoa, lisää veikkauksia tulee. Tervetuloa, Jenni, blogiin ja veikkaukseen! Hauskaa nähdä LL ja erittäin optimistinen veikkaus täällä!

Entisenä Kyra Fan Clubin jäsenenä toivon hartaasti, että Max saisi foxtrotin askeleensa kohdilleen ja toisi mitalin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos. Minäkin täällä hartaasti toivon, että Max ja Kyra ensinnäkin pääsevät osallistumaan ja vielä onnistuisivat saamaan jonkun mitalin. Pahoin kuitenkin pelkään, että jotain menee vikaan ja mitali jää saamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä nimimerkki T Lundosta aikoo niin ikään uskoa, toivoa ja luottaa Maxiin ja Kyraan, mutta hallitusvastuu P sohvalta käsin ehdottaa veikkaukseksemme 4 mitalia. Pitäkäämme siis peukkuja, varpaita ja korvia pystypäin neljän jalometallikaulakkeen edestä.
T: T&P

Anonyymi kirjoitti...

Aito(o) tyyppi veikkaa myös neljää mitalia: kaksi kultaista, yksi hopea ja yksi pronssi.

S kirjoitti...

Kiitokset Lundon ja Aitoon veikkaajille, olette kisassa mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Nyt on jo kaksi mun lisäks veikannu neljää mitalia. No täytyy sitten vaan toivoa, että arpa suosii kerranki.

-Jenni-

S kirjoitti...

Jenni, no voi pöh, näin tosiaan on tilanne. Katsotaan nyt, päädytäänkö arvontaan asti, sillä onhan tuolla tuo seitsemän mitalin veikkauskin. Mutta ehkäpä onnetar on suosiollinen!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sieltä se neljä mitalia tulee. Väittäkööt muut mitä tahtoo :).

-Jenni-

S kirjoitti...

Neljä on minustakin varsin järkevän tuntuinen arvio, viidestäkin ehkä uskaltaisin haaveilla, mutta minähän en osallistu kisaan :)

Terveisin kisastudiosta,
S

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika, Ville Riihikoskelta! Olet tainnut ennenkin katsoa urheilukisoja :)

"Karjalainen heittää moukarin verkkoon. Evilä ei löydä askelmerkkiä. Purjehtijoille tarttuu meduusa peräsimeen. Sulkapalloijoiden pallot joutuvat ilmastoinnin ilmavirtoihin. Jarkko Nieminen tekee käsittämättömän määrän kaksoisvirheitä."

Anonyymi kirjoitti...

Ville Riihikoskelta on television orjuuttama penkkiurheilija jo neljännessä polvessa. Veikkaus kuudesta mitalista oli todella lähellä sillä tulihan sieltä neljä mitalia ja kaksi neljättä sijaa. Siis moraalisesti kuusi mitalia, sillä mitenkäs vedät mitalin ilman dopingia Pekingissä. Onnittelut neljän mitalin veikkaajille, ja olihan Villelläkin laitettu neljä mitalia Veikkauksen mitaliveikkaukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Ville Riihikoskelta veikkasi näköjään suomalaisten maratonsijoituksetkin keskimääräisesti kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoinhan minä, että neljä niitä mitaleja tulee vaikka muut väittäis mitä. Nyt vaan toivotaan, että arpaonni kerrankin suosii.

-Jenni-

Anonyymi kirjoitti...

'...moraalisesti kuusi mitalia, sillä mitenkäs vedät mitalin ilman dopingia Pekingissä.'

Et mitenkään. Et myöskään neljättä sijaa, viidettä, jne. Vielä vähän aikaa siis joutuu jännittämään Pitkämäen puolesta mutta ehkäpä suomalaiset lääkintäjoukot jo osaavat hommansa ja Teron nappikuuri loppui ajoissa. Muut jo taisivatkin läpäistä testit.

Related Posts with Thumbnails