torstai 19. helmikuuta 2009

Kansallispukutennareilla kesäänEilisessä Postimees-lehdessä ilmestyi juttu, joka ratkaisi minun kesäkenkäongelmani. Eräs virolaisfirma on suunnitellut muutaman virolaisen kansallispuvun kuvioinnin mukaan kolmet erilaiset tennarit. Kansallispukukuvioiden kotiseudut ovat Muhu (keltaiset tennarit), Mulk (mustat) ja Hargla (ruudulliset). Kenkien myynti alkaa ensi maanantaina osoitteessa http://rahvusmeened.ee. Jos nuo Mulkin punamustat tennarit eivät maksa miljoonaa, niin ne on ehkä pakko hankkia ja tepastella niillä sitten heinäkuisille laulujuhlille.

Tennareiden synnystä ja markkinoille tulosta voi lukea suunnittelijoiden blogista. Sieltä on myös napattu tuo yllä oleva kuva.

Kansallispukujen kuvioiden käyttämistä muussa kuin niiden alkuperäisessä tarkoituksessa voivat ehkä jotkut pitää pyhäinhäväistyksenä, mutta minusta ainakin tämä tennarihomma on vain hauska ja nuorekas. Jos ei voi ostaa varsinaista pukua, voi tunnustaa kotiseutuväriä edes jaloillaan.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavat popot. Mulle ja tuommoiset. Laitathan lisätietoja kun selviää?

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo kans, noi oikeanpuolimmaiset!

S kirjoitti...

No hitsi, jos kiinnostuneita tulee enemmänkin, niin minä voin tehdä täällä jotain kimppatilausta, jos se on tolkullista. Katotaan nyt ensin, miltä hinnat ja toimitusehdot näyttävät.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluun ne mulgid! Ilman muuta yhteistilaus vetämään!!

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisköhän Traktoreille tilata keikkatennarit... Olisko noita semmoisella traktoripohjalla?

Väikis

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan kiusatakseni niin ilmoitan että mullapas on sitten tilaus vetämässä mulgikengistä. :o)

S kirjoitti...

Terhi: Jep!

Väikis: Traktorit tulivat tennarit nähdessäni välittömästi mieleen, olisivat kyllä aika teitä.

Rännumees: Argh! Perästä tullaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja tennareita, on myös pakko saada nuo mustat. Laitan tilauksen huomenna menemään kun saan vähän tulkkausapua niin, että voin kirjottaa maan kielellä tilaukseni. Hienoa kun vinkkasit sivuille, kiitos!

S kirjoitti...

Savisuti, kiva jos oli vinkistä hyötyä!

Related Posts with Thumbnails