keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lahden takana pääsi lehteen!

15 minuuttiani (tai ehkä sekuntiani) (marginaali-)julkisuudessa ovat käsillä.Lahden takana -blogi on mainittu Tuglas-seuran Elo-lehden jutussa Virolaista ja suomalaista elämää blogeissa

Toimittaja Katariina Suurpalon jutussa esitellään neljä muutakin virolais-suomalaista blogia. LT-blogia kuvaillaan mm. seuraavasti: 

"Blogissa hän kertoo mukavassa suhteessa lapsiperheen arjen iloista ja kommelluksista sekä esittelee erilaisia paikkoja, joihin matkailija ei ehkä itse löytäisi. Blogi on tyyliltään miellyttävän kepeä. Merkinnät eivät ole pitkiä, mutta niissä on aina jokin kantava ajatus. - - Blogissa ei nähdä S:n eikä perheenjäsenten kasvokuvia. Tämä ei kuitenkaan häiritse blogin lähestyttävyyttä. Merkinnät on kirjoitettu niin helposti avautuvalla tyylillä, ettei nimiä tai kasvokuvia osaa edes kaivata." 


Lahden takana sanoo tattis Tuglas-seuralle ja kiittää noteerauksesta!

Viiden jutussa esitellyn blogin lisäksi tiedän blogosfäärissä olevan monia muitakin suomalaisia, Virosta ja Virossa bloggaavia kirjoittajia. Tuntuu, että parin viime vuoden aikana heitä on tullut kovasti lisää.

****

Kantavista ajatuksista en tiedä, mutta sen tiedän, että tein juuri pitkän listan bloggausaiheista, joista haluaisin teille kirjoittaa. Luvassa virolaiskoulujen ja -päiväkotien ruokalistaa (lukijatoive joltakin ammoisilta ajoilta), kastanjapähkinäaskartelua ynnä hyviä virolaisia sanontoja. Nykyisellä postaustahdilla näillä aiheilla pärjätäänkin kevääseen...


4 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Onnea lehtijutusta ja hienosti oltiin kuvailtu blogia :D
Tuo kastanjapàhkinàaskartelu kuulostaa mielenkiintoiselta...sità jààn odottelemaan :D

Tiina Linkama kirjoitti...

Oho! Luin kuvasta ensin vain jutun blogistasi ja sitten huomasin oman nimeni sen yläpuolella. En tiennytkään tällaisesta. Ei sinulla ole koko juttua tallella? Voisitko ottaa vaikka valokuvan jos skanneria ei ole ja laittaa minulle. Niin pääsen minäkin hehkuttelemaan sillä omalla viidellätoista aikayksikölläni!

Suski kirjoitti...

Vau, onnittelut julkisuusminuuteista! =) Hyvin olivat osanneet kuvailla blogiasi!

S kirjoitti...

Ciacy, kiitos, ja nyt on postattu kastanjapähkinöistäkin!

Tiina, juu, sinä olet mainittu blogeista ensimmäisenä, ja jos en olisi ollut niin torvelo, olisi postauksessani maininnut tämän seikan. Mulla on juttu tallella ja koetan tässä viikonlopun aikana sen sulle skannata ja lähettää.

Suski, tänks!

Related Posts with Thumbnails