tiistai 27. toukokuuta 2008

Hei ihmiset!

Kuten tiedossa on, muutimme T:n työn perässä Viroon. Tavaramme siirtyivät Turusta Tallinnaan 30.4. Siirsimme todellakin kaikki kamppeemme tänne eikä meillä ole osoitetta Suomessa. Turussa kyllä ollaan kirjoilla.

Näin totaalisen muuton yhteydessä moni on kysynyt, aiommeko kauankin etelänaapurissa olla. Vastaus on, että oleskelun pituudesta ei ole mitään hajua. Täällä ollaan nyt toistaiseksi ja kattellaan, miltä elämä täällä maistuu. T viihtyy työssään ja minunkin (siis S, minä tätä blogia varmaan useimmiten päivittelen) on helppo olla omasta työstäni vaikka se kolme vuotta hoitovapaalla.

Tässä blogissa kertoilemme, mitä meille kuuluu. Tämä on tällainen laiskan ihmisen ratkaisu: miksi kirjoittaa kahtakymmentä sähköpostia, kun voi usuttaa ihmiset lukemaan kuulumiset täältä...:) No ei vaan, kyllä (sähkö-)postikin varmasti kulkee, mutta tätä blogia ainakin koetamme suht' ahkerasti päivittää. Kuviakin laitetaan, mutta meidän naamojamme niissä tuskin näkyy, jotta eivät ihan koko virtuaalimaailmaan leviä.

Ja hyvät ihmiset, muistutetaan nyt vielä kerran, että meille saa tulla käymään! Majoittumaan mahtuu ihan vaikka koko perheen voimin, ja minusta ja J:stä saa paikallisoppaat kaupungille, kun kerran tässä vapaarouvina ollaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

S:n testikommentti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se oli sittenkin se toinen vaihtoehto, sillä tämä toimii näköjään vallan mainiosti, kun vain löytää oikeat nappulat. Eilen olikin hämmentävän mukava päivä, johtui ilmiselvästi siitä mainitsemastani tulkintojen vaihtelusta. Mari

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä, sattuuhan näitä. Pääasia, että toimii!

- S

Related Posts with Thumbnails