sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Postimees soittaa kahdesti

Tiedonvälityksen välitila loppui lyhyeen. Ensimmäinen Postimees tuli luukkuun lauantaina. Siinä on huomattavasti enemmän luettavaa ja pidempiä juttuja kuin Eesti Päevalehdessä. Nyt alkaa opetteluvaihe, jossa silmä totuttelee lehteen ja siihen, mitä siinä mistäkin kohdasta löytyy.

Sunnuntai-illan Tanssii tähtien kanssa -tyhjiöön liittyen lehdestä löytyi uutinen, jonka mukaan viimeviikkoista Ttt-finaalia töllötti peräti 355 000 telkkarinkatsojaa. Määrä on ihan tolkuton, kun muistetaan, että Virossa on 1,3 miljoonaa asukasta.

****

J on viikonlopun aikaan noussut ensimmäisiä kertoja itsekseen seisomaan tukea vasten. Poika seisoo kuin Nurejev varpaiden kärjillä. Luonnollisesti asennosta on jo ehditty heittää muutama voltti.

Samoin poika onnistui ensimmäistä kertaa kapuamaan lattiatasolta ensimmäiselle yläkertaan vievälle portaalle. Tehokkaana houkuttimena toimivat muutaman vuoden J:tä vanhemmat kylässä olleet kaverit, jotka viikonlopun aikana ehtivät hilpaista portaat moneen kertaan ylös ja alas. Joukon pienintä tietysti jurppi ankarasti, kun ei päässyt mukaan, mutta kovasti kiukkua siitä tuli taistella askelma ylöspäin.

Mainiota alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails