maanantai 8. joulukuuta 2008

Tantsud on tanssittu - kisaveikkaus tulossa

Eileniltana päättyi Viron Tanssii tähtien kanssa -kisan kolmas kausi. Voittajaksi selvisi kehonrakentaja Argo Ader parinaan tanssija Helena Liiv. Kakkoseksi jäi laulaja Maarja-Liis Ilus parinaan Veiko Ratas.

Oivallista televisioviihdettä oli tämä. Tuli opittua mm. se, että kehonrakentaja on viron kielellä "kulturist". Ruumiin viljelyä siis täällä harrastetaan.

Finaalijaksossa meitä huvitti se, että ohjelmassa esiintyneessä yhtyeessä soitti bassoa T:n työ- ja bändikaveri. Viro on hyvin, hyvin pieni maa.

Ja kun nyt tuli televisioviihteestä puhe, niin kerrottakoon ennakkotietona, että Lahden takana -blogi järjestää jo perinteeksi muodostuneen toisen kisaveikkauksen!

Veikkauksen kohteena on tietysti Liberecin MM-hiihdot helmikuussa. Kisan säännöt täsmentyvät myöhemmin, mutta varmasti suomalaisten hankkimaa mitalimäärää veikataan. Palkinto tai palkintoja on toki luvassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entä uskotaanko siellä lahden takana EM-taitoluistelujen kahteen mitaliin? Sehän on Suomen joukkueen virallinen tavoite.

Tantsu-ohjelmasta tuli mieleen Jari Sillanpää, jonka turvotusta täällä jonkin aikaa sitten kommentoitiin. Avoimesti voin tässä kertoa, että olin viime viikolla äidin seurana Sillanpään joulukonsertissa. En ole ennen nähnyt häntä, ja aika häkellyttävää oli. Etenkin se, kun jossain vaiheessa lavalle alettiin kantaa ja taluttaa vauvoja ja vanhuksia Jarin halattavaksi ja siunattavaksi.

H

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen kisaveikkauksen voittaja suosittelee kaikille osallistumista, sillä palkinnot olivat makoisat! Tai siis... älkää muut suotta osallistuko! Terveisiä muuten Suomen Leviltä! Pakko raahautua sinne asti, kun on täällä etelässä nuo hiihtomahdollisuudet olleet aika vähäiset viime aikoina. Nyt näyttää tosin jo paremmalta.

S kirjoitti...

H: Jari, Suomen oma Äiti Amma! Mutta oikeasti, tuollainen palvonta on jo kyllä aika pelottavaa.

Kaksi taitoluistelumitalia on toiveajattelua. Yksi on täysin mahdollinen, mutta vähän tuuria sekin vaatii. Ja hyvän tähden, meidänhän piti mennä sinne kisoihin!

Anonyymi: Tervehdys voittajalle! Ei muuta kuin voittoputkea jatkamaan :) Hiihdon kanssa on napapiirin alapuolella nykyään tosiaan vähän niin ja näin.

Related Posts with Thumbnails