tiistai 6. tammikuuta 2009

Uuden vuoden toiveita loppiaisen viime minuuteilla

Pari päivää sitten kerroin vuoden 2008 uudenvuodenlupauksista ja eikö vain kommenteissa tiedusteltu, onko vuodelle 2009 lupauksia.

Julkistetaan siis tässä S:n uudenvuodensuunnitelmat ja -toiveet. Lupauksista on turha puhua. Jotkut toiveista ovat kevyttä höttöä, toiset taas vähän merkityksellisempiä.

- Viron kielen opiskelu saisi olla säännöllistä. Nyt on valuttu tilaan, jossa saatan olla kuukauden tekemättä mitään ja sitten intoilen oppikirjojeni kanssa pari päivää aivan sata lasissa.
- J:n kanssa voisimme edes silloin tällöin käydä Tallinnan museoissa ja muissa nähtävyyksissä, kun meillä kerran on jatkossakin hyvää aikaa. Aikaa on siunaantunut, sillä ilmoitin työpaikalleni jääväni hoitovapaalle. Muutoinkin pitäisi saada reissattua Virossa muuallakin kuin kodin ja ruokakaupan välillä.
- Toivoisin, että vuoden päättyessä tuntisin edes muutaman virolaisen ihmisen niin hyvin, että voisin kutsua heitä silloin tällöin kahville.
- Vuoden aikana pitää lukea vähintään 12 kirjaa.
- Liikuntaharrastusten pitää jatkua säännöllisenä ja niissä voisi olla jopa jotakin tavoitteellisuutta.
- Olisi aivan huippua päästä valokuvauskurssille. Tai edes saada aikaiseksi sen verran, että opiskelisi kuvauksen perusjuttuja itse. Voisi aloittaa vaikka kameran käyttöohjeen lukemisesta.
- Loppusyksystä alkanut karkkipäiväsysteemi jatkuu, ja kahvikuppiin voisin laittaa yhden lusikallisen vähemmän sokeria. Ehkä.
- Kantapäitä tarttis ihan oikeasti rasvata tai mulla ei ole ikinä yksiäkään ehjiä sukkahousuja!
- Blogia pidän edelleen. Koetan muistaa pitäytyä Viroon liittyvissä aiheissa, vaikka välillä jaarittelenkin mitä sattuu, kuten vaikka tällaisista uuden vuoden suunnitelmista.

Korkealla näiden toiveiden yläpuolella ovat tietysti ajatukset siitä, että omalla perheellä ja läheisillä olisi mahdollisimman hyvä vuosi.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails