maanantai 10. elokuuta 2009

Kisaveikkaus alkaa
Kiinnosti ketään tai ei, Lahden takana -blogi käynnistää täten kolmannen kisaveikkauksensa 15.8. alkavien yleisurheilun MM-kisojen kunniaksi.

Aiemmissa veikkauksissa on veikkailtu suomalaisten mitalimäärää. Nyt on aika siirtyä Viroon ja virolaisurheilijoihin.

Kisaveikkauksen suuri kysymys seuraava: kuinka pitkälle Viron yleisurheilun jumala, olympiavoittaja Gerd Kanter, heittää kiekkoa miesten kiekonheiton finaalissa keskiviikkona 19.8.?

Kisaveikkauksen voittaja on se, jonka veikkaus osuu lähimmäksi oikeaa. Jos sattuisi niin, että joidenkin veikkaajien lukemat olisivat samat tai samojen metrien / senttien päässä Kanterin tuloksesta, arvotaan voitto näiden veikkaajien kesken.

Oletuksena siis on, että Kanter pääsee karsinnoista finaaliin. Näin todellakin pitäisi käydä, elleivät maailmankirjat täysin nyrjähdä. Mikäli hän jostakin syystä karsiutuisi (ja aiheuttaisi Virossa maansurun), verrataan veikkaustuloksia Kanterin parhaimpaan heittoon karsinnoissa. Jos sattuisi niin, että Kanter ei lainkaan pääsisi osallistumaan kisaan vaikkapa viime hetken loukkaantumisen takia, perutaan tämä kisaveikkaus tyystin.

Veikkausaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 16.8. klo 23.59. Jätä veikkauksesi tämän postauksen kommenttilootaan ja kehitä itsellesi nimimerkki, jotta osaan voiton mahdollisesti osuessa kohdalle huhuilla oikean ihmisen perään.

Jotta perinteikkään ja hermojariipivän kisaveikkauksen uudet tuulet eivät olisi osallistujille liikaa, pysytään palkintopuolella vanhalla, hyväksi havaitulla linjalla. Voittaja saa postissa läjän virolaisen Kalevin suklaatehtaan tuotteita.

(Olympiavoitosta riemuitsevan Kanterin kuva on napattu täältä)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Pekka (se edellisen veikkauksen voittaja) veikkaa 72,02, siis jos pääsee finaaliin ja jos parantaa kauden parasta tulostaan. Jos ei pääse ja jää karsintaan, niin em. veikkaustulos on sitten aika kaukana karsintarajasta.

Anonyymi kirjoitti...

Savosta veikataan, että Gerd kyllä menee finaaliin vaikka toinen käsi taskussa. Finaalin tulos on kuitenkin 'vain' 70,44. Sekin tosin riittänee voittoon.

S kirjoitti...

Hee, luottokisailijat ovat ensimmäisenä mukana, kuten arvelinkin! Kaameita heittopituuksia tarjotaan, mutta eipä kai ne mahdottomia. Onnea veikkaukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Maailmanennätyshän siitä tulee, eli 74,12.
Näin veikkaa Pike Lapista.

Unknown kirjoitti...

Yleisurheilu nyt ei ole ykköslajini, mutta veikataan nyt kuiteskin. 68,00 tasan.

Golfmängija

Maris kirjoitti...

68,50 on minun veikkaukseni. Nyt ei muuta kuin peukut pystyyn! (Sekä Gerdin että itseni puolesta :P)

Anonyymi kirjoitti...

Väikis veikkaa rohkeasti 73,24 (kun on ensin vakoillut muilta vastaajilta edes summittaista mittaluokkaa, muuten olisin ehkä veikannut jotain, joka kävisi ehkä naisten kuulatulokseksi).

S kirjoitti...

Kiitokset osallistumisesta ja onnea matkaan myös uusimmille veikkaajille!

Anonyymi kirjoitti...

Tuorein maailmanlista löytyy osoitteesta www.tilastopaja.org. Siellä kiekon kauden kärkitulos on 71.64, heittäjänä Gerd Kanter.
Littoisissa toimiva Tilastopaja pitää Euroopan Yleisurheiluliiton virallisia tilastoja, vinkkaa P.

Anonyymi kirjoitti...

72,20 veikkaa blogin vakiolukija L.

Anonyymi kirjoitti...

Kanter ottaa 28 voittoa putkeen ja sitten me kämmää MM-finaalissa pronssille keskinkertaisella tuloksella. Onnea kisaveikkauksen voittajalle toivottaa P.

Related Posts with Thumbnails