tiistai 4. elokuuta 2009

Salakuuntelija

Melkein vuosi sitten kerroin täällä blogissa kohtaamisestani virolaisen 81-vuotiaan valokuvaajamestarin Kalju Suuren kanssa.

Hauskoja asioita tapahtuu. Tämä bloggaaja tiesi eilen ilmoittaa minulle, että Suuren J:stä ja minusta ottama kuva oli päätynyt herran uusimpaan valokuvateokseen nimeltä "Lõbusad momendid 3".

Minä säntäsin kirjakauppaan ja siellä se tosiaan oli - hieno mustavalkoinen kuva J:stä ja minusta. Kuvan nimi on Salakuulaja eli Salakuuntelija. Kuvassa silloin vielä varsin pieni J nukkuu kantoliinassa sylissäni siten, että hänestä näkyy lähinnä korva. Siitä lienee kuvan nimi tullut.

Espoon suunnalla liikkuvat, käykääpä Espoon kulttuurikeskuksen aulassa, jossa eilen avattiin Kalju Suuren valokuvanäyttely. Se on auki 16.8. saakka. En ole varma, mutta kaverini arveli, että myös sieltä saattaa tämän Salakuuntelija-kuvan bongata.

*****

Blogin hiljaiselo jatkuu vielä jonkin aikaa. Tässä välillä olemme reissanneet ja nyt keskitymme vieraiden kanssa seurusteluun. Iloista on se, että olemme löytäneet lapsenhoitajan. Nyt minä etsinkin sopivaa kielikurssia, johon voin tulevalla vapaa-ajallani mennä. En tiedä, miltä tuntuu olla pojasta erossa paria tuntia pidempää aikaa, joten jännä nähdä, kuinka hysteerisen ikävöiväksi äidiksi tässä vielä heittäytyy.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niimppal kiinnostais nähdä se valokuva.
M, Tku

Anonyymi kirjoitti...

Hiano kuva se on, ja meilläpä on siinä ihan julkkisnimmarit ja kaikki. :)

S kirjoitti...

M, tule joskus katsomaan!

Anonyymi, ajatella, kylläpä teillä on käynyt hyvä pulla! :D

M kirjoitti...

No vieläköhän tässä ehtisi Espooseen käymään...täytyis varmaan hankkia ko. kirja!

R kirjoitti...

Kiitos S vinkistä: luin sen eilen, poikkesin näyttelyssä tänään. Siellä olitte, kolmen muun nuoria äitejä ja lapsia esittävän kuvan ryhmässä.

S kirjoitti...

M, laitanko postiin?

R, hei hauskaa! Tuossa kirjassakin on muutama muu äiti - lapsi-kuva. Voi hitsi kun olisi hauska päästä näyttelyyn, mutta ehkä se joskus rantautuu tänne Viroonkin.

Related Posts with Thumbnails