lauantai 12. helmikuuta 2011

Hanhenrasvaa dekolteelle

Lupailin taannoin sinappilaastaripostauksessani kertovani käyttökokemuksia hanhenrasvasta. Jos joku olisi vielä pari vuotta sitten sanonut, että sivelen flunssaisen lapseni rintaan hanhenrasvasalvaa, niin olisin nauranut. Mutta kun olin tarpeeksi monta kertaa kuullut täkäläisiltä suosituksia sitä kokeilla, niin nappasin joskus aiemmin talvella purkin rasvaa apteekista mukaan.

Kun tenavat viimeksi olivat flunssassa, hieroin rasvaa lasten rintakehään ja jalkoihin (ööö, miksi juuri sinne?), koska mm. perhelääkärimme kehotti niin tekemään. Olihan tästä hupia, sillä K hihkui naurusta, kun rasvasin tytön jalkoja. Kun itse olin räkäisenä, rasvasin muutamana iltana ennen nukkumaan menoa myös oman rintakehäni hanhenrasvalla.

Tämän tuotteen tapauksessa täytyy kyllä sanoa, että en havainnut kertakaikkisen mitään vaikutusta sen kummemmin lapsilla kuin itsellänikään. Tai no, rintakehän iho oli aamulla oikein pehmeä, joten ehkä hanhenrasvalla saa sophialoren-maisen hehkeän ja pehmeän dekolteen!

Hanhenrasvaa myydän pienissä purkeissa, se on koostumukseltaan hyvin paksua, melkein kovaa ja tuoksultaan täysin mietoa. Väriltään rasva on vaalean hunajan väristä.

Rasvaa on apteekkien lisäksi myynnissä eri nettikaupoissa (kuten täällä), ja purkin hinta pyörii 4 - 5 euron kieppeillä.

Kaikkialla olen vain törmännyt neuvoon, että flunssan aikana tällä kannattaa itseään rasvata, mutta missään ei lue, miten rasvan pitäisi vaikuttaa! En huomannut rasvassa edes mitään lämmittävää vaikutusta.

Taidan käyttää rasvapurkin loppuun vaikkapa omissa kuivissa kantapäissäni. Jospa se ihmeparantaisi koipieni ihon vauvanpeppumaisen sileäksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neuvotaanko siellä käyttämään vodka-villasukkia vai mahtaako se olla umpivenäläinen taika? (Pese jalat, sivele niihin raikasta vodkaa, ja laita villasukat jalkaan yöksi. Tätä pitäisi alkavan flunssan pelästymän.)

Seuraatko/kuunteletko muuten paikallista populaarimusiikkia? Tästä aiheesta toivoisin postausta! Ilmeisesti virolaiset popparit tekevät jonkin verran covereita suomalaisesta musiikista (Tuhkatriinu on melkein parempi Mari Liisin versiona kuin alkuperäisenä ;))? Entä kuunnellaanko Virossa lainkaan suomalaista, suomenkielistä musiikkia?

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin kiinnostaisi tuo musiikkipuoli. Mikä yhtye tai laulaja siellä on tällä hetkellä Virolaisista suosittu?

t. E

S kirjoitti...

ferrugo, voi kyllä! Viinasukat ovat todellinen virolaisen flunssantorjunnan klassikko. Tämä oikeastaan pitäisi olla minun kokeiltavien asioideni listassa, mutta katsotaan nyt :) Uskon enemmän viinan parantavaan vaikutukseen sisäisesti nautittuna.

Musiikkiaiheesta täytyy minun ilman muuta tehdä postauksensa, vaikka tietoni aiheesta ovat tosi rajalliset. Vaan selvitellään. Kiitos toiveesta!

helis kirjoitti...

Viinasukat-lasketavat nopeasti kuumen

Related Posts with Thumbnails