tiistai 13. joulukuuta 2011

Oivallinen Oregon


Pitkänä viikonloppuna olemme lentäneet, pulkkailleet, syöneet Rumtopfhia, tutustuneet Dr. Seussin hilpeänabsurdeihin lastenkirjoihin (jotka ovat, kuten opimme, amerikkalaisen lastenkirjallisuuden ehdottomia klassikkoja) ja nauttineet elinympäristöstä, joka on Piilaakson kummalliseen it-vauhtiin verrattuna mukavan tavallinen.

Portlandin kaupunki Oregonin osavaltiossa oli verrattoman hyvä kokemus.

Näin elämäni ensimmäisen kerran auton, jossa oli Alaskan rekisterikilvet. Silloin tuntui, että olen aika kaukana kotoa. Eräässä autossa oli myös varsin osuvia puskuritarroja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alkusointutoimistosta huomenta!

Tulipa vain mieleeni: Mainio Massachusetts (kirjoitusasu ööö?) Mieletön Michigan, Tehokas Texas (Teennäinen?), Fantastinen Florida, Kamala Kansas (vai oisko se kaunis?), Iloinen Illinois, Aurinkoinen Alaska ja Poutainen Pohjois-Carolina, Vinkeä Wisconsin...

Ja näillä typerillä assosiaatioilla toivotam´ onnellista ja hyvää joulua! Lähettäisin tryffelietä, mutta ne ei viihdy postipaketeissa.

Väikis

S kirjoitti...

Kiitos olkohon sinun toivotuksesi edestä ja alkusointujen edestä myös! Nyt mulla on hieno valmis otsikkolista, jos tulee joskus muissakin osavaltioissa käytyä.

Tunnustettava on, että alkusointujen käyttö menee mulla välillä ihan liian pitkällee. Mutta se vain tuntuu aina niin hauskalta!

Syödään sitten vaikka vuosijuhlatryffeleitä keväämmällä :)

Related Posts with Thumbnails