lauantai 14. marraskuuta 2009

Viro-tietoa Vironautista

Loppumattomat ovat tietolähteet, joista Virosta kiinnostunut voi ammentaa tietoa maasta. Yksi uusimmista on nettisivusto Vironautti, jonne jokainen asiasta kiinnostunut voi lisätä omia kokemuksiaan Virosta kirjoituksin ja kuvin.

Vironautin on laittanut pystyyn Viron matkailun edistämiskeskus. Lehdistötiedotteen mukaan Vironautin tavoitteena on "ohjata matkailijoita etsimään ja löytämään eteläisestä naapurimaastamme uusia uusia ja mielenkiintoisia asioita".

Mainostan tässä myös kanssa-bloggaajan, otepääläisen Linkaman Tiinan uutta sivustoa, jolla hän myy ottamiaan valokuvia. Viron ystävät voivat hankkia vaikka joululahjansa Ottilia Visionsin sivuilta.

2 kommenttia:

Tiina Linkama kirjoitti...

Olen itsekin löytänyt Vironautin vastikään, sinne pari kirjoitustakin blogipuolelle lisännyt.

Hienoa, että Viro-tietoutta jaetaan ja uudesta kotimaastamme ollaan kiinnostuneita. Vironautin sivut ovat selvästi kehitysvaiheessa, joko ne nuukahtavat tai sitten ottavat ilmaa siipiensä alle ja saavat lisää porukkaa ja sitä myöten lisää kommentteja ja painoarvoa.

Kiitos että olet mainininnut Ottilia Visionsin omassa blogissasi!

Mainostan sitten ihan vähän minäkin: nyt olisi todellakin mahdollista hankkia joululahjat helposti, tilaamalla kotiin.

Suuri taidevalokuva (koot A4 ja A3) on mielestäni mainio lahja, se on kevyt ja helppo lähettää esimerkiksi lähettää kaukaisemmille sukulaisille, se on tyylikäs ja jotain muuta kuin ne jokajouluiset joulukirjat ja oloasut, joita paketteihin on tavattu kääriä.

Eikä mielestäni kallis: postituksineen ja tyylikkäinen kartonkisine suojakansioineen on A4-kokoinen kuva 25 euroa ja siitä isompi A3 35 euroa.

Käykääpä ihmettelemässä kuvia, vaikkette olisi ostopuuhissakaan, antavat mielestäni aika hyvän läpileikkauksen Virosta ja sen elämästä.

Ja tähän lopetan mainospuheeni, kiitos palstatilasta!

T. Tiina

S kirjoitti...

Olepa hyvä, kyllä täällä palstatilaa jaetaan hyvään tarkoitukseen!

Samaa mieltä minäkin tuosta Vironautista. Ellei se ala piakkoin kehittyä ja kerätä käyttäjiä, niin se nuupahtaa pois. Toisaalta en aina tiedä, onko pakko tehdä uusia ja uusia nettisivuja, kun ihmiset jo keskustelevat matkakokemuksistaan lukuisilla eri foorumeilla.

Related Posts with Thumbnails